Nästa-Tävling

TÄBY PIMPELFISKARE

Viren – KM i spinnfiske

Lördag den 19e Oktober, tävlingstid 10-13. Klubben bjuder på kaffe m dopp före start och korv med bröd och dryck efter tävling om vädret tillåter.


Catch & Release och det är Gädda/Abborre som räknas. Totallängd på max tre fiskar. Medtag mobil och tumstock och håv. Startavgift 50:-.


Samlingsplats 09.00 (utgång 9.30):

Vi samlas vid badet, där vi hade grill och lotteri i våras, det är ca 1 km bortanför den stora parkeringen där vi brukar samlas på vintern.


Viren vid Virabruk:

Jag tror att en håv kan va bra. Vi har ju fiskat i sjön i alla tider från isen men nu blir det landfiske, glöm inte att ta med några små drag/spinnare för att landa nån abborre om gäddan inte skulle va på taget.


Fisketips:

Stövlar! Det är lite glofsigt på sina ställen och man klarar sig med kängor MEN risken är att man trampar igenom i något litet hål så blir man blöt.

– Håv, alltid en fördel när till och med en liten abborre kan göra skillnad.

– 6-7 fots spö, lätta drag, spinnare eller jigg. Spö på 8-9 fot blir svåra att hantera då träden vid strandlinjen runt sjön har grenar. Stora beten är inte aktuellt.

 

Komihåglista för arrangörer: kaffe, dopp, muggar, mjölk, dryck, glas, sopsäck, korv, bröd, senap, ketchup, rostad lök, 2 st grillar, vatten at släcka, rödsprit, grilltång, bord, mittenpris, pris till junior.

Tumstockar och mobil.

 

Välkomna!


Mvh

Tävlingsledningen


KOMMANDE EVENTS

Täby masters

19 januari 10-14.00

Framflyttat, återkommer med nytt datum


VÅRA SPONSORER

Formulapirken

Marcus Claussen


Kajpirken

Kaj Hagström

Dress For Success!

Visa alla att du tävlar för TPF. Mössa, keps, piké och tygmärke finns till försäljning på våra tävlingar.

Läs mer

Hälsa på oss

på Facebook!

LÄNKAR